Barnens Kyrka  •  Tonår  •  Läger  •  Barn/Ungdom  •  Max o Maja  •  FUN tAjM  •
 Läger     
                        
Den 18-21 februari var det läger igen, det var ett kanonläger. Tack till alla som var med!!!
Tack Gud!!

 
VATTEN

SOMMARLÄGER 2011
Igår, den 10 augusti, kom ett drygt 50-tal barn, ledare och tonårsledare hem från Skeppsgården.
Där har vi tillbringat 5 dagar tillsammans. Vi har varit med om mycket spännade saker. Vi har fått ha det roligt tillsammans med olika aktiviteter; allt från att åka jet ski till att bygga flottar till att leta efter äpplen med hjälp av munnen i en härlig sörja.
Vi bär alla med oss olika saker hem ifrån dessa underbara dagar. Vissa har en hel del myggbett, andra ett antal för få timmars sömn men jag tror att vi alla har härliga minnen från de saker vi gjort tillsammans. Det som har gjort mest avtryck och som kommer följa med oss längst är nog de saker som vi har fått uppleva på de olika samlingarna vi har haft.
Temat har varit VATTEN och utifrån det har vi fått lära oss om Gud, hur vi kan klara av att leva tillsammans med Honom trots att vi egentligen skulle sjunka i vår egen kraft om vi kom för nära honom, och att vi behöver låta det levande vattnet flöda igenom våra liv för att det inte ska stå och bli ofräscht och motbjudande för andra som ser det.
Gud som har skapat dig älskar dig och bryr sig om dig. Han längtar efter att du ska ta tid med Honom så att du ska lära känna Honom mer.
Tack alla underbara barn, tonårsledare, ledare och alla andra som har varit med och gjort det här lägret möjligt. Sist av allt, tack till GUD, utan Honom hade allt slit varit helt meningslöst.
Gud välsigne dig!
 
SPORTLOVSLÄGER 2011

Den 19-22 februari hade vi ett fantastiskt sportlovsläger! Härlig atmosfär med undervisning, lekar och starka möten med Gud!
UNITE11
FULL OF GRACE AND TRUTH

Över nyår var vi iväg ett gäng ungdomar till Unite11 i Jönköping. Det har varit några riktigt underbara dagar, då vi har fått träffa, härliga männsikor, fira in det nya året och det viktigaste av allt: möta Gud. Vi har fått ta nya steg, ta nya beslut, lyssna på enkel och konkret undervisning och bli uppbyggda i vår relation med Jesus och blivit peppade att våga satsa fullt ut. För ett liv med Jesus kan man inte leva lite när man känner för det, Han älskar oss och vill att vi ska leva för Honom, fullt ut.
TACK till er som hängde med och glöm inte vad ni fått vara med om!!! Gud är stor!!


SOMMARLÄGER 2010

10-14 Augusti hade vi ett sommarläger på Skeppsgården som var kanonbra! Du som inte var med missade verkligen något!Producerad av Mild Media